Ведуча програми "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова розказала, як готує домашню ковбасу. Вона додала, що ця страва є справжнім кулінарним конструктором, оскільки у ковбаски можна додати складники на свій смак. Наприклад, це можуть бути гриби, горіхи, сухофрукти.
Читайте Знай в Google News!
Про це пресслужба Нового каналу розказала спеціально для "Знай.ua".
Кулінар Юлія Панкова поділилася рецептом ковбасок з перцем та в’яленими помідорами. Вона запевняє, що страва виходить досить пікантною на смак, а в’ялені помідори та перець додають особливого шарму цій страві.
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Інгредієнти:
- 700 г – яловичини
- 700 г – свинини
- 1 шт. – червоного солодкого перцю
- 1 шт. – ріпчастої цибулі
- 5 шт. – в’ялених помідорів
- 2 ч. л. – чилі-пасти
- 400 г – кінзи
- 200 г – шпику
- 4 ч. л. – солі
- 2 ч. л. – меленого чорного перцю
- 1 шт. – свинячої кишки
Приготування:
Пропустіть через м'ясорубку яловичину та свинину. Помийте та почистьте болгарський перець. Поріжте його дрібними кубиками та всипте до фаршу. Зблендеруйте цибулю. Вона має перетворитися в однорідну масу. Додайте її до фаршу. Дрібно поріжте в’ялені помідори. Додайте їх до фаршу. Туди ж додайте пасту та шпик.
Помийте та дрібно нарубайте кінзу. Її теж додайте до фаршу. Ретельно перемішайте та розімніть фарш. Поставте його на дві години в холодильник. Добре промийте три метри свинячих кишок під проточною водою.
Прикрутіть до м'ясорубки насадку для сосисок, не забувши витягнути решітку та ніж. Одягніть на неї кишку так, щоб звисав кінчик сантиметрів в 10. Повільно проштовхуючи фарш через м'ясорубку, притримуйте кишку і набивайте її фаршем, залишивши хвіст в ті ж 10 сантиметрів. Повторюйте всі маніпуляції з рештою кишок.
Сформуйте ковбаски довжиною приблизно в 10 см: ущільніть в них фарш, щоб не залишилося зайвого повітря, а посередині вийшло сантиметра 2-3. Перекрутіть проміжки між ними по 5-6 разів. Розріжте кишку на ковбаски. Розкладіть ковбаски на решітці і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
Під ґрати поставте піддон, бо з ковбасок буде капати жир. Хвилин через 15, коли вони будуть майже готові, переверніть – щоб ковбаски рівномірно присмажилися. Оболонка повинна стати золотисто-коричнева.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні