Капустяний салат з морквою, солодким перцем і цибулею - приготуйте і ви не пошкодуєте, робиться він дуже швидко! Таке овочеве асорті згодиться і в салат, і в борщ, і на закуску.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 0,5 кг моркви
  • 0,5 кг болгарського перцю червоного
  • 0,5 кг цибулі ріпчастої
  • сіль 1 ч. л. на 1 кг овочів
  • цукор 1 ч. л. на 1 кг овочів
  • оцет 9% 100 мг на 1 кг овочів
  • рослинна олія 150 мл на 1 кг овочів

Капустяний салат, скріншот: YouTube
⠀⠀

Приготування:

Популярні новини зараз

Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації

Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію

Показати ще

Капусту нашаткувати, розім'яти руками. Моркву натерти на крупній тертці. Болгарський перець нашаткувати тонко. Цибулю нарізати півкільцями, розім'яти руками, додати всі інгредієнти в капусту. Посолити та поперчити.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Все перемішати і залишити на 1-1,5 години до появи соку. Тепер додати оцет, перемішати, поставити на середній вогонь до закипання. Варити на середньому вогні протягом 15 хвилин. Додати рослинну олію. Варити ще 15 хвилин.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Гарячим салат перекласти у стерилізовані банки, закрити кришками, укутати до повного охолодження. Прибрати до готовності в прохолодне місце. Салат буде готовий через 10-15 днів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні