Капустяний салат з морквою, солодким перцем і цибулею - приготуйте і ви не пошкодуєте, робиться він дуже швидко! Таке овочеве асорті згодиться і в салат, і в борщ, і на закуску.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 0,5 кг моркви
  • 0,5 кг болгарського перцю червоного
  • 0,5 кг цибулі ріпчастої
  • сіль 1 ч. л. на 1 кг овочів
  • цукор 1 ч. л. на 1 кг овочів
  • оцет 9% 100 мг на 1 кг овочів
  • рослинна олія 150 мл на 1 кг овочів

Капустяний салат, скріншот: YouTube
⠀⠀

Приготування:

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Капусту нашаткувати, розім'яти руками. Моркву натерти на крупній тертці. Болгарський перець нашаткувати тонко. Цибулю нарізати півкільцями, розім'яти руками, додати всі інгредієнти в капусту. Посолити та поперчити.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Все перемішати і залишити на 1-1,5 години до появи соку. Тепер додати оцет, перемішати, поставити на середній вогонь до закипання. Варити на середньому вогні протягом 15 хвилин. Додати рослинну олію. Варити ще 15 хвилин.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Гарячим салат перекласти у стерилізовані банки, закрити кришками, укутати до повного охолодження. Прибрати до готовності в прохолодне місце. Салат буде готовий через 10-15 днів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні