Для приготування десертів до чаю ми звикли користуватися духовою шафою, забувши старі рецепти печива на сковороді, якими користувалися ще наші бабусі. Смак печива на сковорідці відрізняється від звичної випічки, але зовсім не поступається. Цей рецепт виручить, коли жарко і не хочеться вмикати духовку. Смак дуже ніжний, нагадує сирну випічку.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Борошно - 1,5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2-3 ст. ложок
  • Сметана - 3 ст. ложки
  • Рослинна олія - 3 ст. ложки
  • Розпушувач - 1 чайна ложка

Печиво на сковорідці, скріншот: YouTube

Печиво на сковорідці, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Приготування:

Відокремлюємо жовток від білка. Білок можна буде збити з цукром і обваляти у ньому готове печиво. Додаємо до жовтка цукор і сметану. Збиваємо. Вливаємо рослинну олію і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо в отриману масу. Замішуємо тісто. Формуємо з тіста ковбаску, діаметром близько 4 см.

Нарізаємо ковбаску на невеликі шматочки, з яких формуємо кульки. Кульки з тіста розпластуємо в коржі. Можна зробити на них малюнок за допомогою молотка для відбивання м'яса. На невеликому вогні розігріваємо сковороду і викладаємо печиво. Запікаємо з обох сторін до рум'яного кольору.

Печиво на сковорідці, скріншот: YouTube

Печиво на сковорідці, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні