Для приготування десертів до чаю ми звикли користуватися духовою шафою, забувши старі рецепти печива на сковороді, якими користувалися ще наші бабусі. Смак печива на сковорідці відрізняється від звичної випічки, але зовсім не поступається. Цей рецепт виручить, коли жарко і не хочеться вмикати духовку. Смак дуже ніжний, нагадує сирну випічку.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Борошно - 1,5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2-3 ст. ложок
- Сметана - 3 ст. ложки
- Рослинна олія - 3 ст. ложки
- Розпушувач - 1 чайна ложка
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
⠀
Відокремлюємо жовток від білка. Білок можна буде збити з цукром і обваляти у ньому готове печиво. Додаємо до жовтка цукор і сметану. Збиваємо. Вливаємо рослинну олію і знову збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо в отриману масу. Замішуємо тісто. Формуємо з тіста ковбаску, діаметром близько 4 см.
Нарізаємо ковбаску на невеликі шматочки, з яких формуємо кульки. Кульки з тіста розпластуємо в коржі. Можна зробити на них малюнок за допомогою молотка для відбивання м'яса. На невеликому вогні розігріваємо сковороду і викладаємо печиво. Запікаємо з обох сторін до рум'яного кольору.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні