Від малосольних помідорів з часником, приготованих за цим рецептом ніхто, точно не відмовиться. Щобільше готуються вони дуже просто і швидко, а смак таких томатів - дивовижний.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів середнього розміру
- 1,5 л води
- 4 ст. л. солі
- 2 ст. л. цукру
- 1,5 ч. л. оцту
- 5 гілочок кропу
- 1 корінь петрушки
- 3 лаврових листки
- 2 листки смородини
- 4 листочки вишні
- 6 горошин чорного перцю
- 1/3 ч. л. насіння гірчиці
- 1/3 ч. л. паприки
- 2 гвоздички
- 6-8 зуб. часнику.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приготування:
Помідори миємо і надрізаємо трохи збоку, вставляємо різані зубчики часнику. Укладаємо помідори в каструлі або банку пересипаючи сіллю, цукром, спеціями і приправами. Кип'ятимо воду. Вистоюємо її протягом 1-2 хв і заливаємо помідори.
Тепер додаємо оцет і накриваємо кришкою. Після того як каструлька або банка повністю охолоне, її потрібно поставити в холодильник. Через 10-12 годин малосольні помідори вже готові. У цьому розсолі їх можна тримати скільки завгодно. Але через тиждень це вже будуть не малосольні, а солоні помідори, що теж дуже смачно!
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби