У сезон кабачків найкраще згодиться цей простий рецепт.А смак цієї страви будете пам'ятати довго. Так що, готуйтеся роздавати рецепт всім, хто скуштує ваш кулінарний витвір.
На замітку: ця страва прекрасно поєднується з охолодженим білим або рожевим вином.
Необхідні продукти
🥗2-3 кабачка середнього розміру, очистити і нарізати соломкою середньої товщини (потрібно 12 штук);
🥗250 г молодого шпинату;
🥗250 г сиру Рікотта або жирного сиру;
🥗50 г тертого сиру Пармезан;
🥗1 яйце;
🥗2-3 зубчики часнику, протертих або дрібно нарізаних;
сіль і перець для смаку;
🥗2 склянки томатного пюре;
🥗125 г сиру моцарелла;
свіжий базилік.
Спосіб приготування
1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
2. Наріжте цукіні соломкою, посоліть і відставте на 15 хвилин.
3. Нагрійте сковороду з невеликою кількістю оливкової олії і покладіть всередину шпинат приблизно на 2 хвилини, поки він не стане м'яким.
4. Зніміть з вогню і дайте охолонути.
5. У мисці змішайте шпинат, сир Рікотта і Пармезан, яйце, часник і спеції.
6. Обсмажте кабачки з двох сторін на ребристою сковороді, на решітці або на решітці. Потім кожну смужку намазати сумішшю і скрутити.
7. виллється в сковороду частина томатного пюре, викладіть рулетики з цукіні, решту томатного пюре зверху і посипте тертим сиром Моцарелла.
Випікати 25-30 хвилин. Подавати зі свіжомеленим базиліком.