Перець печений маринований - відмінна закуска, яка обов'язково сподобається вам і вашим гостям. Закуска з перцю дуже хороша до м'ясних і рибних страв. Також перець прекрасно буде поєднуватися з фетою, бринзою або просто зі скибочкою свіжого хліба.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг болгарського перцю (товстостінного)
- 2-3 зубчики часнику
- перець горошком
Маринад:
- 1 стакан гарячої води
- 1 повна ч. л. солі
- 2 ч. л. цукру
- 1 ст. л. оцту (винного)
- 2-3 ст. л. рослинної олії
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
Приготування:
Перець запекти в духовці. Готовий перець опустити в холодну воду і очистити. Скласти в глибокий посуд, перекладаючи подрібненим часником і перцем горошком.
Для приготування маринаду змішати всі інгредієнти. Залити маринадом підготовлений перець. Остудити. Щільно закрити і залишити в холодильнику на добу. Таку страву можна подавати, як закуску чи салат.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби