Ягідний боул можна приготувати з будь-яких ягід на ваш вибір. Наприклад, до нього можна додати малину, вишню, полуницю, чорницю. Ягідний боул може бути відмінним сніданком, легкою вечерею або просто корисним перекусом. Особливо якщо у вас зовсім немає часу на приготування або ви хочете почати свій день з чогось красивого.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 200 г густого йогурту
- 1 банан
- 100 г заморожених ягід (малина, вишня, полуниця, чорниця)
- 1 ст. л. насіння Чіа за бажанням, замінити можна на будь-які горішки або насіння
- ягоди, фрукти, кокосова стружка, горішки - для прикраси
Приготування:
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Збиваємо в блендері густий йогурт, заморожені ягоди, банан і насіння Чіа. Консистенція суміші повинна вийти досить густою, щоб прикраси у ній не потонули.
Зверху викладаємо тонко нарізаний банан, ягоди, кокосову стружку і горішки. Неймовірно смачний і простий рецепт готовий!
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби