Лише з двох компонентів - стиглих помідорів та болгарського перцю - можна приготувати неймовірно смачний та універсальний салат на зиму. З вказаної нижче кількості компонентів виходить 6 літрових баночок смакоти.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 5 кг стиглих помідорів
- 3 ст. л. солі
- 300 г цукру
- 3 кг болгарського перцю
Приготування:
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
5 кг стиглих помідорів, пропустіть їх через м'ясорубку і варіть на повільному вогні протягом години. Додайте 3 ст. л. солі і 300 г цукру і поваріть ще пів годинки. Поки уварюються помідори, візьміть 3 кг болгарського перцю, наріжте півкільцями і можна додавати його до помідорів.
Всі інгредієнти разом варимо ще близько пів години і в гарячому вигляді викладаємо у стерилізовані банки. Найбільш практично використовувати літрові, щоб потім відкрита банка не стояла довго в холодильнику, якщо все не з'їдається швидко.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби