Цибулеві кільця в клярі - відмінна закуска, яка підійде до пивних напоїв, стане хорошим доповненням до основної страви або для перекусу. Щобільше, готуються вони швидко і без зайвих зусиль. Цибулеві кільця можна назвати бюджетною, але дуже апетитною стравою.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста - 2 головки
- Яйце куряче - 2 штуки
- Сметана - 100 г
- Борошно пшеничне - 100 г
- Сіль - 1 чайна ложка
- Олія
Приготування:
Прорізати цибулю кільцями товщиною 6 мм. Обдати колечка в друшляку окропом. Для кляру збити яйця, додати сіль і сметану, вмішати борошно. Консистенція повинна бути, як на оладки. Занурити колечка в кляр.
Засипе снігом до 15 см: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на Новий рік
Мобілізувати всіх без винятків: у кого хочуть забрати відстрочки
ПриватБанк зобов'язав власників карток пройти важливу процедуру: кого це торкнеться
Енергетики не можуть відключити будинки: люди юрбою атакують бригади
Розігріти масло в сковороді, акуратно обсмажити колечка з двох сторін до золотистого кольору. Можна подавати з томатним або білим часниковим соусом.
Порада: не варто брати надто великі цибулини, оскільки їх буде незручно різати і смажити, а кільця будуть розпадатися у руках.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби