Запіканка з кабачком-креативна і досить проста, і одночасно з тим низькокалорійна і корисна страва. До того ж, це ще дуже смачно і економно! У сезон кабачків можна купувати їх десятками кілограмів, і готувати, що тільки душа забажає-поки не набридне! Кабачки, до того ж, покращують обмін речовин і вітамінізують організм. Вони справжній скарб для тих, хто збирається худнути, але не хоче відмовлятися від смачного. Наводимо рецепт чудовою запіканки з кабачків-гості і домашні будуть просити добавки!
Інгредієнти:
-
400 грам кабачка
-
100 грам сиру
-
2 яйця
-
100 грам сметани
Популярні новини заразВ Україну завезли небезпечну для життя продукцію: покупців просять перевіряти товари у магазинах
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
-
0,5 чайної ложки гашеної соди
-
150 грам борошна
-
Зелень
-
0,5 чайної ложки солі.
-
Перець.
Як готувати:
-
Кабачок натерти, віджати гарненько.
-
Сир дуже дрібно порізати або натерти, порізати зелень.
-
Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити виделкою, всипати борошно, перемішати.
-
Потім туди ж викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо в форму невеликого діаметру (змастити).
-
Запікати 40-50 хв при температурі 180 градусів.
-
Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писавши про секрети угорського бограча, який поєднує імунітет.