Ведуча Нового каналу і програми" Ревізор " Юлія Панкова розповіла, як приготувати цукерки-трюфелі. І для цього знадобиться всього 3 інгредієнта.

Читайте Знай в Google News!

"Думаю, ідеальний десерт, - каже дівчина. - Вишукані цукерки з тонким і ніжним шоколадним смаком. Уммм, справжня насолода. До речі, рецепт приготування дуже простий".

Інгредієнт:

160 мл. - 33% вершків

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дали лише 10 днів: кого оштрафують та залишать без виплат

2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Показати ще

340 г-70% чорного шоколаду

50 г – какао-порошку

Юлія Панкова, фото: прес-служба Нового каналу

Приготування:

1. Плитку шоколаду дрібно наріжте.

2. Вершки налийте в сотейник і розігрійте до 65-ти градусів.

3. У вершки додайте шоколад. Помішуйте, поки шоколад повністю розтане. Ви можете скористатися віночком, щоб позбутися від грудочок.

4. Накрийте масу харчовою плівкою і поставте на годину в холодильник.

5. Охолоджену масу зачерпніть столовою ложкою і руками скачайте кульки.

6.Обваляйте кульки в какао.

"цукерки готові, - каже Юля. - Відчуйте всі нотки шоколаду!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.