Учасниця "Супер Топ-моделі по-українськи" (Новий канал) Софі Берідзе розповіла, як задовольнити бажання з'їсти солодке і при цьому зробити це так, щоб на талії не з'явилося зайвих кілограм.
Читайте Знай в Google News!
Головне-готувати його з цільнозернового, рисового або кукурудзяного борошна. У їх складі містяться вітаміни груп В, Н і Е, кальцій, марганець, залізо і хром. Іншими словами, десерти з таких видів борошна не зашкодять організму, а, навпаки, принесуть йому користь.
Інгредієнт:
- борошно — цільнозернове, рисове або кукурудзяне) - 200-250 г;
- сир — 200 г;
- вершкове масло — 130 г;
- яйця-3 шт.;
- розпушувач - 1,5 ч. ложки;
- Ізюм, горіхи або цукати — за бажанням.
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Спосіб приготування:
- Розтопіть масло, додайте до нього яйця і сир. Ретельно перемішайте.
- Додайте в масу розпушувач і просійте туди ж борошно.
- За бажанням можете додати родзинки, горіхи або цукати. За консистенцією тісто для кексу має нагадувати густу сметану.
- Залийте отриману масу в формочку і відправте в духовку на годину при температурі 170 градусів.
Ваш корисний десерт готовий! Приємного апетиту!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.