Деруни з кабачка завжди виходять неймовірно смачні і ніжними, а найголовніше не шкодять фігурі. Щобільше, дуже корисні страви з кабачків при підвищеному тиску, збудливості і стресах, захворюваннях печінки і нирок.
Читайте Знай в Google News!
Для максимальної користі кабачки рекомендується готувати з шкіркою і насінням. Цінність кабачків у високому вмісті клітковини, вітамінів С і В, кальцію, калію, марганцю, фосфору.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1 яйце
- 2 ст. л сметани
- 3-4 ст. л борошна
- сир твердий (не обов'язково)
- часник
- зелень (петрушка, кріп)
- сіль, перець
Пенсіонерам виплатять надбавки: які суми обіцяють
Ледве вистачить на хліб та тарілку каші: скільки платитимуть українцям, які не заробили на пенсію
Гороскоп на сьогодні 11 квітня: п’ятниця складних рішень і несподіваних відкриттів
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
Приготування:
⠀
Натираємо кабачок і обов'язково його потрібно віджати. У великій тарілці змішуємо поступово всі інгредієнти, в кінці додаємо борошно. Потрібно дивитися по консистенції - маса має бути густою.
Розігріваємо сковороду і викладаємо деруни на розтоплене масло чи олію. Готуємо під кришкою по 3-4 хвилини на середньому вогні з двох сторін. Деруни виходять повітряними і ніжними. Ідеальний соус для таких кабачкових оладок: сметана + часник + сіль + кінза.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби