Компот з гарбуза і обліпихи "Бабине літо" - цей солодкий напій відрізняється приємним ароматом і насиченим смаком. Завдяки своїм властивостям він отримав у народі красиву назву "Бабине літо". Варити такий компот краще восени, коли ягоди повністю достигли, а гарбуз дозрів і набув характерну солодкість.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти (на 1 банку):
- м'якуш гарбуза - один стакан;
- обліпиха свіжа - 200 грамів;
- вода - два літри;
- цукор - один стакан.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Приготування:
Очищений гарбуз поріжте невеликими кубиками, а ягоди помийте і переберіть. Якщо ви будете додатково використовувати фрукти, то видаліть у них серцевину і поріжте скибочками.
Покладіть підготовлені продукти у банку і залийте їх гарячою водою. Через чверть години рідину потрібно злити в сотейник, а потім прокип'ятити її з цукром та спеціями. Після цього влийте сироп назад у банку і закатайте компот стерилізованими кришками.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, суп з вершкового сиру та грибів - проста перша страва з багатогранним смаком і насиченим ароматом