Рецепт цих налисників з сиром без додавання борошна, і саме у цьому їх принадність. Аромат буде на весь будинок, а неймовірний смак цих налисників підкорить серця навіть найбільших гурманів!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- яйця - 5 штук;
- молоко - 0,5 літра;
- крохмаль - 5 столових ложок;
- сіль за смаком;
- цукор за смаком;
- соняшникова олія - 1 столова ложка.
Начинка:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
- сир - 300 грамів;
- яйце - 1 штука;
- цукор за смаком;
- родзинки, мак - за бажанням;
- сметана і масло для змащування налисників.
Приготування:
Збиваємо яйця з цукром. Потім додаємо крохмаль, розтираючи з цукром і яйцем, щоб не було грудочок. Вливаємо молоко, соняшникову олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин і починаємо смажити. Перший раз сковороду змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала. Смажити потрібно тільки з одного боку.
Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки. На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо конвертиком або трубочкою. Складаємо налисники в каструльку або горщик, перемазуючи шари сметаною і розтопленим вершковим маслом.
Ставимо на 10-15 хвилин в духовку. Тісто виходить рідким, так і повинно бути, нічого більше додавати не потрібно.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, суп з вершкового сиру та грибів - проста перша страва з багатогранним смаком і насиченим ароматом