Часникова картопля - простенький, але дуже смачний рецепт, який виручить, коли до приходу гостей залишилось мало часу. Дуже зручно відварити картоплю заздалегідь і поставити її в духовку перед подачею на стіл.
Читайте Знай в Google News!
Компоненти для часникового масла:
- 100 г м'якого вершкового масла
- 5 ст. л. тертого пармезану
- 1 ст. л. сметани
- 3 очищених і розчавлених зубчики часнику
- 3 ст. л. дрібно порізаної петрушки
Приготування:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Беремо 5 картоплин. Ретельно миємо їх. Складаємо картоплю в каструлю. Потім наливаємо стільки води, щоб картопля була трохи прикрита. Варимо до готовності. Зливаємо воду.
Для приготування часникового масла всі компоненти перемішуємо приправляємо меленим перцем і якщо потрібно, то сіллю. Картоплю розрізати уздовж, покласти на змащену маслом форму. Намазуємо на кожну картоплину часникове масло і ставимо в розігріту до 250 г духовку. Час готування 10-15 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.