Магазинна ковбаса має суперечливу репутацію в народі: її підозрюють у надлишках консервантів і барвників, а також у тому, що до її складу входять трансжири, соя, ГМО чи інші "страшилки". Проте навіть у дієтологів є серйозні претензії до ковбасних виробів — вони виготовлені з переробленого червоного м'яса, а отже їх споживання підвищує ризик серцево-судинних і онкологічних захворювань. Однак любителі ковбаси можуть спробувати приготувати її вдома, і найпростіше зробити її з курки.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти
- 800 гр філе
- 1 ч.л солі
- 1 ч.л паприки
- 4 зубчики часнику (20 гр)
- 30 гр желатину
Курочку нарізаємо дрібними шматочками, додаємо сіль, паприку, подрібнений часник і желатин.Залишаємо на 30 хв. Викладаємо на харчову плівку і замотуємо кілька разів (стараємося якомога щільніше). З двох сторін зав'язуємо ниткою.
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Відправляємо в киплячу воду на 50 хв. Даємо охолонути і ставимо в холодильник.
Однак зауважте, що ця страва не передбачає тривалого зберігання.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний.
Як повідомляв Знай.uа, соковиті рулети з курячих стегенець: ідеальний варіант для бутербродів і на закуску.
Знай.uа писав, фруктовий торт без випікання - універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.