Відомий шеф-кухар і кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився рецептом пельменів, проти яких просто неможливо встояти. "З'їв швидше, ніж встиг це усвідомити", призналсся кулінарний експерт. Рецепт Клопотенко досить простий. Кухар попереджає: готуйте якомога більше, адже відірватися від цих пельменів просто неможливо. Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:

500 г борошна
220-250 мл гарячої води
3 ст. л. соняшникової олії
½ Ч. л. солі
500 г нежирної свинини
2-3 зубчики часнику
½ Шт цибулі
50 мл крижаної води

Фарш для пельменів робимо відразу з цибулею і часником. В окремій ємності змішуємо борошно, масло, гарячу воду і сіль, після чого вимішуємо тісто. Його необхідно розкачати, щоб було легше ліпити пельмені. У фарш рекомендується додати холодну воду і спеції, щоб він був більш соковитим. Перед тим як закладати його в пельмені, фарш потрібно як слід відбити.
Далі все дуже просто. Потрібно сформувати пельмені, відправити їх в киплячу воду на 5 хвилин і подавати з оцтом, вершковим маслом і меленим перцем. "Відірватися неможливо", коментує експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, апетитні кабачки з начинкою Фаршировані кабачки готуються дуже швидко, а результат неперевершений.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", запіканка з кабачків і сиру - простий рецепт неймовірно ніжного страви з апетитною рум'яною скоринкою. Запіканка з кабачків і сиру готується на початку сезону зі свіжих молодих овочів.