Даний рецепт є незвичайним тим, що в ньому після приготування потрібно запікати. Для початку необхідно приготувати окремо млинці і начинку, потім з'єднати їх, правильно загорнути і доготувати в духовці.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- Молоко: 500 мл
- Борошно: 2.5 ст.
- Окріп: 1 ст.
- Яйце: 2 шт.
- Цукор: 3 ст. л.
Збиваємо яйця з сіллю і цукром, засипаємо просіяне борошно і, постійно помішуючи, вливаємо молоко. Додаємо рослинне масло і склянку окропу.
Перемішати до отримання однорідного млинцевого тіста. Посмажити як зазвичай з двох сторін до рум'янцю.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Начинка:
- Сир твердий: 250 г
- Зелень: за смаком
- Сметана: 2-3 ст. л.
Для начинки потрібно промити і дрібно нарубати зелень. Сир натерти на крупній тертці. Перемішати з зеленню і сметаною. В середину кожного млинця покласти 2 ст.л. суміші і згорнути конвертом.
Скласти конвертик, а на тарілку його викласти хвостиком вниз. Запекти на вистеленому пергаментом – 10-15 хвилин при 180 градусах. Головне - щоб розплавився сир, а млинці не пригоріли.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, простий рецепт неймовірно ніжного страви з апетитною рум'яною скоринкою.
Як повідомляв Знай. ua, рецепт незвичайного десерту для справжніх ласунів.
Також Знай. ua писав, що ніяких яєць і желатину, справжній шедевр за 15 хвилин.