Якщо звичайне повидло до чаю виглядає надто банальним, пропонуємо спробувати ароматні яблучні скибочки з корицею. 1 кілограм яблук та трохи часу - і смаколики до чаю готові. Яблучні скибочки слід зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, в пластикових або скляних банках.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 кг яблук
- 300 г цукру
- 1 ст. л. кориці
- 1 ч. л. лимонної кислоти
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Приготування:
Яблука для цього незвичайного десерту підійдуть солодкі або кисло-солодкі, але не ранні, краще злегка недостиглі. Фрукти помити, за бажанням почистити від шкірки і порізати тонкими скибочками. Щільно укласти часточки на деко, зверху присипати цукром, корицею і лимонною кислотою.
Поставити яблука в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Потім перекласти яблука на пергамент, злегка присипаний цукром, залишити сушитися на 2-3 дні при кімнатній температурі. Опісля десерт з яблук готовий, можна подавати як сухе варення до чаю.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі
Також Знай.uа" писав, шоколадна ковбаса зі згущеним молоком - як приготувати райські ласощі за декілька хвилин