Любов Успенська показала своїм прихильникам, як готує для себе обід. Цього разу на столі знаменитості перці фаршировані осетриною і чилійським сибасом. Відеорецепт з'явився на сторінці Успенської в Instagram і одразу ж здивував підписників співачки.
Читайте Знай в Google News!
"І знову в ефірі кулінарна рубрика #поуспенски. Сьогодні на столі перці фаршировані осетриною і чилійським сибасом. Тонко, пікантно, а головне смачно. Не дивуйтеся, а просто спробуйте і насолодитеся прекрасним поєднанням і легкістю цієї страви."
Щоб приготувати страву, спершу треба почистити солодкі перці, видаливши серединку з насінням. Потім посмажити на сковорідці свіжі помідори з цибулею - це буде соус. Поперчити його за смаком.
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Свіжу осетрину перемолоти на фарш та змішати з перемеленими селерою, фенхелем, свіжою цибулею та відвареним рисом. Додати подрібнену зелень. Успенська поклала, зокрема, кінзу. Додати чилійський сибас.
Готовий фарш посолити і поперчити за смаком та ретельно вимішати. Додати трохи холодної води. За цей час розігріти духовку до 280° С. Тепер нафарширувати начинкою перці та залити їх соусом з помідорів та посипати натертою на великій тертці морквою. Зверху посолити і посипати червоним перцем. Запекти до готовності.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі
Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.