Любов Успенська показала своїм прихильникам, як готує для себе обід. Цього разу на столі знаменитості перці фаршировані осетриною і чилійським сибасом. Відеорецепт з'явився на сторінці Успенської в Instagram і одразу ж здивував підписників співачки.

Читайте Знай в Google News!

"І знову в ефірі кулінарна рубрика #поуспенски. Сьогодні на столі перці фаршировані осетриною і чилійським сибасом. Тонко, пікантно, а головне смачно. Не дивуйтеся, а просто спробуйте і насолодитеся прекрасним поєднанням і легкістю цієї страви." Любов Успенська

Перці фаршировані осетриною, фото: instagram.com/uspenskayalubov_official

Щоб приготувати страву, спершу треба почистити солодкі перці, видаливши серединку з насінням. Потім посмажити на сковорідці свіжі помідори з цибулею - це буде соус. Поперчити його за смаком.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Свіжу осетрину перемолоти на фарш та змішати з перемеленими селерою, фенхелем, свіжою цибулею та відвареним рисом. Додати подрібнену зелень. Успенська поклала, зокрема, кінзу. Додати чилійський сибас.

Готовий фарш посолити і поперчити за смаком та ретельно вимішати. Додати трохи холодної води. За цей час розігріти духовку до 280° С. Тепер нафарширувати начинкою перці та залити їх соусом з помідорів та посипати натертою на великій тертці морквою. Зверху посолити і посипати червоним перцем. Запекти до готовності.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.