Класичний шніцель - це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена в панірувальних сухарях. Однак, його можна приготувати не тільки з м'яса. Справжня смакота вийде, якщо ви спробуєте посмажити шніцель зі звичайної молодої капусти.
Читайте Знай в Google News!
Цікавий рецепт капустяного шніцеля пропонує редакція "Зі Смаком".
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна - 1 кг
- Яйце - 3 шт.
- Панірувальні сухарі - 50 г
- Сіль - за смаком
- Соняшникова олія - 3 ст. л.
- Чорний перець (мелений) - за смак
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Приготування:
Наріжте капустяний качан часточками, зберігши на кожній шматочок качана, щоб листочки не обсипалися. Варіть капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк. Збийте яйця, посоліть і поперчіть їх, насипте в окрему місткість панірувальні сухарі.
Кожну скибочку капусти умочіть спочатку в яйце, потім в сухарі і знову в яйце. Смажте шніцелі на розігрітій олії до рум'яної скоринки з обох сторін. Подавайте пікантну літню капусту зі сметаною, часником і зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана
Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.