Класичний шніцель - це тонка скибочка яловичини, телятини або свинини, обсмажена в панірувальних сухарях. Однак, його можна приготувати не тільки з м'яса. Справжня смакота вийде, якщо ви спробуєте посмажити шніцель зі звичайної молодої капусти.

Читайте Знай в Google News!

Цікавий рецепт капустяного шніцеля пропонує редакція "Зі Смаком".

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна - 1 кг
  • Яйце - 3 шт.
  • Панірувальні сухарі - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) - за смак

Шніцель з капусти, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

Приготування:

Наріжте капустяний качан часточками, зберігши на кожній шматочок качана, щоб листочки не обсипалися. Варіть капусту в підсоленій воді протягом 5 хвилин, потім відкиньте на друшляк. Збийте яйця, посоліть і поперчіть їх, насипте в окрему місткість панірувальні сухарі.

Кожну скибочку капусти умочіть спочатку в яйце, потім в сухарі і знову в яйце. Смажте шніцелі на розігрітій олії до рум'яної скоринки з обох сторін. Подавайте пікантну літню капусту зі сметаною, часником і зеленню.

Шніцель з капусти, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана

Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.