До вашої уваги приголомшлива літня закуска — баклажанний торт. Для приготування вам знадобляться три середнього розміру баклажана, два помідори, 180 грам сиру, дві столові ложки сметани. Ще петрушка за бажанням, три зубчики часнику, сіль, чорний перець і рослинне масло для смаження.

Читайте Знай в Google News!

Для початку вимиті баклажани необхідно нарізати смужками, посолити і дати воді можливість стекти. Потім обсмажуємо їх з обох сторін на рослинному маслі. Беремо блендер і додаємо туди сир, сметану, часник, сіль і перець, після чого — збиваємо.

Баклажанний торт, скріншот: Instagram

Далі на блюдо натягується харчова плівка і баклажани розкладаються на ній квіточкою, від центру і по колу. На дно викладається десь дві столові ложки начинки і часточки помідора з зеленню. Слідом черговий шар начинки і нарізаних помідорів із зеленню. Потім все загортається краями баклажана, блюдо перевертається і акуратно знімається блюдце з плівкою.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, смажена картопля в сметанному клярі стане улюбленою стравою всієї родини, оригінальний рецепт. Пропонуємо вашій увазі нескладний і цікавий рецепт картоплі в сметанному клярі - сподіваємося, ви ніколи не готували картоплю таким способом, а тому зможете спробувати щось новеньке.

Як повідомляв "Знай.ua", головний секрет засолювання сала — щоб смак був чудовий, просто додайте...

Знай.ua писав, божественний десерт за 10 хвилин, — дружина Петросяна Брухунова видала рецепт вершково-сирного торта.