До вашої уваги приголомшлива літня закуска — баклажанний торт. Для приготування вам знадобляться три середнього розміру баклажана, два помідори, 180 грам сиру, дві столові ложки сметани. Ще петрушка за бажанням, три зубчики часнику, сіль, чорний перець і рослинне масло для смаження.
Читайте Знай в Google News!
Для початку вимиті баклажани необхідно нарізати смужками, посолити і дати воді можливість стекти. Потім обсмажуємо їх з обох сторін на рослинному маслі. Беремо блендер і додаємо туди сир, сметану, часник, сіль і перець, після чого — збиваємо.
Далі на блюдо натягується харчова плівка і баклажани розкладаються на ній квіточкою, від центру і по колу. На дно викладається десь дві столові ложки начинки і часточки помідора з зеленню. Слідом черговий шар начинки і нарізаних помідорів із зеленню. Потім все загортається краями баклажана, блюдо перевертається і акуратно знімається блюдце з плівкою.
Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
Від 1200 грн і більше: хто має право на надбавку до пенсії
Нові правила підрахунку стажу: що треба знати, щоб мати пенсію
В Україні з 1 січня запровадять нові правила розрахунків карткою
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, смажена картопля в сметанному клярі стане улюбленою стравою всієї родини, оригінальний рецепт. Пропонуємо вашій увазі нескладний і цікавий рецепт картоплі в сметанному клярі - сподіваємося, ви ніколи не готували картоплю таким способом, а тому зможете спробувати щось новеньке.
Як повідомляв "Знай.ua", головний секрет засолювання сала — щоб смак був чудовий, просто додайте...
Знай.ua писав, божественний десерт за 10 хвилин, — дружина Петросяна Брухунова видала рецепт вершково-сирного торта.