Кавун смачний не лише сам по собі - він є ще й чудовою основою для вишуканих десертів. У спекотну літню пору якраз час подумати про холодні десерти - наприклад, шербет (або сорбет). А легка алкогольна нотка в подачі зробить його лише пікантнішим.

Інгредієнти

  • Кавун 3 кг
  • М'ята 10 г
  • Цукор 50 г
  • Горілка 150 мл

Кавуни на ринку, фото - znaj.ua

Приготування

1. Кавун очистити від кісточок і подрібнити у блендері разом з цукром і м'ятою.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

2. Залити результат в форму, поставити в морозильник на годину, дістати, виделкою роздрібнити застигає масу, знову поставити в морозильник. Повторити цю процедуру рази три-чотири, щоб вийшла рівномірно замерзла крихта.

3. Перед подачею розкласти шербет по келихах, налити в кожен по пів рюмки горілки і подавати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, баклажани в новій іпостасі - рецепт теплого салату, який замінить гарнір на вашому столі.

Також Знай.ua писав, Шоколадно-кокосова панна-котта - як приготувати італійський десерт вдома і здивувати гостей.