Кавун смачний не лише сам по собі - він є ще й чудовою основою для вишуканих десертів. У спекотну літню пору якраз час подумати про холодні десерти - наприклад, шербет (або сорбет). А легка алкогольна нотка в подачі зробить його лише пікантнішим.
Інгредієнти
- Кавун 3 кг
- М'ята 10 г
- Цукор 50 г
- Горілка 150 мл
Приготування
1. Кавун очистити від кісточок і подрібнити у блендері разом з цукром і м'ятою.
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Мобілізація пенсіонерів: до війська хочуть залучати чоловіків віком від 60 років
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
2. Залити результат в форму, поставити в морозильник на годину, дістати, виделкою роздрібнити застигає масу, знову поставити в морозильник. Повторити цю процедуру рази три-чотири, щоб вийшла рівномірно замерзла крихта.
3. Перед подачею розкласти шербет по келихах, налити в кожен по пів рюмки горілки і подавати.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, баклажани в новій іпостасі - рецепт теплого салату, який замінить гарнір на вашому столі.
Також Знай.ua писав, Шоколадно-кокосова панна-котта - як приготувати італійський десерт вдома і здивувати гостей.