Кавун смачний не лише сам по собі - він є ще й чудовою основою для вишуканих десертів. У спекотну літню пору якраз час подумати про холодні десерти - наприклад, шербет (або сорбет). А легка алкогольна нотка в подачі зробить його лише пікантнішим.
Інгредієнти
- Кавун 3 кг
- М'ята 10 г
- Цукор 50 г
- Горілка 150 мл
Приготування
1. Кавун очистити від кісточок і подрібнити у блендері разом з цукром і м'ятою.
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
"На межі падіння": росіяни можуть захопити ще одне українське місто, - експерт
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
2. Залити результат в форму, поставити в морозильник на годину, дістати, виделкою роздрібнити застигає масу, знову поставити в морозильник. Повторити цю процедуру рази три-чотири, щоб вийшла рівномірно замерзла крихта.
3. Перед подачею розкласти шербет по келихах, налити в кожен по пів рюмки горілки і подавати.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, баклажани в новій іпостасі - рецепт теплого салату, який замінить гарнір на вашому столі.
Також Знай.ua писав, Шоколадно-кокосова панна-котта - як приготувати італійський десерт вдома і здивувати гостей.