Читайте Знай в Google News!
"Ще трішки про сало. Я і без німців про це знав. Але їхнє слово також важливе для мене. Почитайте ... і жеріть - скільки подужаєте! До сала смакує все - навіть варення і "Мартіні". Усім приємної смакоти!!!", - пише автор поста.
"Багато хто відмовляється від вживання сала, вважаючи його шкідливим тваринним жиром, яке важко засвоюється і багато холестерином. Насправді, стверджують вчені, сало досить легко засвоюється організмом і містить величезну кількість корисних натуральних речовин. Свіже сало містить цінні жирні кислоти - лінолеву і арахідонову. Але для того, щоб користі було більше, ніж шкоди, не потрібно смажити сало, особливо в маслі.", - йдеться у повідомленні.
Що цікаво, компоненти сала дуже важливі для нормальної роботи мозку і нервової системи, вони зміцнюють імунітет і захищають клітини мозку. І це попри те, що у ньому міститься холестерин. Але в тій же яловичої печінки його рази у 4 більше.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК
Ухилянтам змінять штрафи вже влітку: які оновлення будуть у "Резерв+"
Боржникам за комуналку готують механізми примусу: як мотивуватимуть платити
Спека у 40+ накриє всю країну: українців застерегли від аномальної погоди
Нагадаємо, затримання найманців "Вагнера" у Білорусі: Лукашенко викликав прокурорів України та Росії
Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах
Також Знай.uа" писав, українські міста бунтують проти посилення карантину — яка ситуація в червоних зонах