Кукурудза маринована - простий та швидкий рецепт, але найголовніше - надзвичайно смачний! Для заготівлі на зиму слід обирати лише молоді качани кукурудзи.
Даний рецепт консервованої кукурудзи дуже легкий в реалізації. Спробувавши один раз законсервувати улюблений продукт вдома, ви вже не станете купувати його в магазині. Дуже відчувається різниця смаку.
Інгредієнти (на 3-хлітрову банку):
- молоді качани кукурудзи - скільки вміститься у банку;
- 1 ст. л. солі;
- 150 г цукру;
- 2 ст. л. 9% оцту;
- 1 таблетку аспірину.
Приготування:
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Молоді, очищені качани укласти в 3-х літрову банку. Туди ж всипати 1 ст. л. солі, 150 г цукру, 2 ст. л. 9% оцту, 1 таблетку аспірину. Залити все окропом і стерилізувати 1 годину. Закатати банки стерилізованими кришками. Укутати покривалом.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана
Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.