Снеки баклажанні палички - неймовірно смачна закуска. Якщо взяв в руки хоч одну, вмочив в соус, то зупинитися неможливо, аж поки не здасться дно тарілки. Крім того, вам не доведеться споживати калорії, оскільки готуються вони в духовці, а не у фритюрі.
Рецептом апетитних баклажанних паличок ділиться видання "Gastronom".
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- баклажани 2 шт.
- домашні панірувальні сухарі 3 ст. л.
- тертий твердий сир 50 г
- яйце 1 шт.
- суміш сухих італійських трав 1 ст. л.
- гранульований часник 0,5 ч. л.
- сіль 0,5 ч. л.
- мелений чорний перець за смаком
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
З баклажанів зняти шкірку. М'якуш нарізати довгими тонкими скибочками. Сир змішати з сухарями, травами, часником, перцем і сіллю. Яйце злегка збити виделкою. Вмочити скибочки баклажанів в яйце, а потім в панірування.
Духовку розігріти до 200 градусів. Деко застелити папером для випічки. Викласти скибочки баклажанів, скропити олією. Запікати 15-20 хв. Подавати гарячими з густим томатним соусом.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками