Королівські креветки в клярі приготувати можна і як легку закуску, наприклад до пивного столу, і як самостійне блюдо. Часто ми їх не готуємо, це скоріше ласощі.

Читайте Знай в Google News!

Поласувати креветками в клярі можна і вдома, не обов'язково їхати на морські курорти. Але для цього портібно знати декілька секретів приготування.

Омлет з креветками, скріншот: YouTube

Інгредієнти на 3 порції

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

500 г креветок, очищених
125 г борошна
1 столова ложка каджунськой приправи
2 чайні ложки солі
1 чайна ложка чорного перцю

ЯЄЧНА СУМІШ
1 яйце
3 столові ложки молока
1 чайна ложка каджунськой приправи

Готуємо

1. У середню миску додати борошно, каджунськой приправу, сіль, чорний перець. Добре перемішати.
2. Помістіть половину борошняної суміші у великий мішок із застібкою-блискавкою, решту залиште.
3. Додайте креветки в пакет і струшуйте, поки кожна креветка не покриється борошном. Струсіть зайву муку.
4. В окремій мисці додайте яйце, молоко і приправу. Добре перемішати.
5. Умочіть креветки в яєчну суміш, потім обваляйте в борошні.
6. Нагрійте масло при температурі 180 ° C.
7. Обсмажте креветки протягом декількох хвилин до золотистого кольору.
8. Подавайте з вашим улюбленим соусом.
9. Насолоджуйтесь чарівним смаком!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати креветки з цвітною капустою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт Дорадо на грилі.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати турецький омлет на сніданок.