Солодкий болгарський перець з начинкою — відмінна літня закуска. Готується просто і мінімум витрат. Начинку можна змінювати на свій розсуд, наприклад, додати шинку, м'ясо або копченості.
Рецепт приготування солодкого болгарського перцю з сирною начинкою пропонує видання "Alimero".
Інгредієнти:
- болгарський перець - 3-4 шт.
- огірок — 1 шт.
- сир — 100 г
- яйце — 4 шт.
- борошно
- олія рослинна
- майонез
- сіль
- часник — 1 - зубчики
Приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Солодкий болгарський перець очищаємо від насіння та промиваємо у проточній воді. Розрізаємо кожен на 4 частини. Для того, щоб з перцю легко зняти шкірку, потрібно потримати його у розігрітій духовці протягом декількох хвилин.
Готуємо начинку. Яйця відварюємо круто, очищаємо та натираємо на великій тертці. Свіжий огырок миємо та натираємо на великій тертці. Сир також натираємо на тертці. Всі інгредієнти змішуємо, солимо за смаком. Додаємо трохи часнику і майонез. Ретельно перемішуємо до однорідної маси.
Яйце збиваємо з невеликою кількістю борошна, солимо за смаком. Кожен шматочок болгарського перцю обмокаємо у яєчному клярі і обсмажуємо до рум'яної скоринки на повільному вогні у рослинній олії. Підготовлені перці викладаємо на тарілку, фаршируємо сумішшю з яєць, огірка і сиру. За бажанням, зверху можна накрити ще шаром перців. Відправляємо в холодильник на деякий час.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки
Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин
Також Знай.uа" писав, запечені овочі у духовці — рецепт маринаду, який зробить звичайну страву неперевершеною. Ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл