Часникові печериці — швидка і надзвичайно ароматна закуска. Ключовим аспектом приготування цих печериць є їх швидке обсмажування, на доволі сильному вогні, без соління аж до кінця приготування. Якщо печериці посолити на початку, вони пустять надто багато соку і вже не рум'янитимуться.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 4 ст. л.
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Печериці — 500 г
  • Сухе біле вино — 2 ст. л. (за бажанням)
  • Листя чебрецю — 1 ч. л.
  • Свіжа петрушка — пучок
  • Часник — 4 зубчики
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком

Печериці, фото: pixabay.com

Приготування:

Розігріти вершкове масло та і оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості близько 3 хвилин. Додати гриби і обсмажити протягом 4–5 хвилин, поки вони не стануть золотистими.

Тепер влити вино і тушкувати протягом 2 хвилин. Під кінець приготування додайте чебрець, петрушку і часник. Обсмажте ще 1–2 хвилини. Приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте печериці гарячими.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки

Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.