Часникові печериці — швидка і надзвичайно ароматна закуска. Ключовим аспектом приготування цих печериць є їх швидке обсмажування, на доволі сильному вогні, без соління аж до кінця приготування. Якщо печериці посолити на початку, вони пустять надто багато соку і вже не рум'янитимуться.
Інгредієнти:
- Вершкове масло — 4 ст. л.
- Оливкова олія — 1 ст. л.
- Цибуля — 0,5 шт.
- Печериці — 500 г
- Сухе біле вино — 2 ст. л. (за бажанням)
- Листя чебрецю — 1 ч. л.
- Свіжа петрушка — пучок
- Часник — 4 зубчики
- Сіль — за смаком
- Перець — за смаком
Приготування:
⠀
Розігріти вершкове масло та і оливкову олію на сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості близько 3 хвилин. Додати гриби і обсмажити протягом 4–5 хвилин, поки вони не стануть золотистими.
Тепер влити вино і тушкувати протягом 2 хвилин. Під кінець приготування додайте чебрець, петрушку і часник. Обсмажте ще 1–2 хвилини. Приправте сіллю і перцем за смаком. Подавайте печериці гарячими.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вітамінний компот з порічок на зиму — приготування корисного напою всього у три кроки
Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.