Компот з порічок завжди виходить дуже красивим і яскравим. Смак у цього вітамінного напою просто чудовий — він ніколи не вийде у вас нудотним, завдяки характерній кислинці ягід. Можна поекспериментувати, додавши у компот з порічок апельсин — смак дуже зміниться. Що дуже важливо — готувати його просто і швидко.
Простий у приготуванні рецепт пропонує Телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти на 3-х літрову банку:
- Порічки — ⅓ банки
- Цукор — 1 склянка
- Вода — 1,8 л.
Приготування компоту з порічок:
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
- Ягоди перебрати, промити та покласти в чисту банку.
- Приготувати сироп. Для цього в емальовану каструлю налити воду, засипати цукор, довести до кипіння і кип'ятити до повного розчинення цукру.
- Залити готовий сироп у банку з порічками. Банки з компотом закатати стерилізованими кришками, перевернути догори дном і укутати теплою ковдрою на 12 годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.
Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.