Наливка "100 листків" (хоча насправді їх 99), у складі якої ягоди чорноплідної горобини, 33 листочки вишні, 33 листочки малини і 33 листки чорної смородини — справжній вітамінний концентрат з тонким ягідним ароматом. Рідко яка ягідна наливка може зрівнятися з цією багатством смаку.
Приготувати наливку "100 листків" пропонує редакція "Так просто". Дивовижна рубінова наливка з листя з вишневим ароматом, терпким смаком готується дуже просто.
Інгредієнти:
- 33 листки смородини
- 33 листки вишні
- 33 листки малини
- 1 ст. ягід чорноплідної горобини
- 1 ст. цукру
- 0,5 л. горілки
- 1 ч. л. лимонної кислоти
Приготування:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Ретельно вимийте все листя і складіть у велику каструлю. Залийте 800 мл води, закрийте кришкою і поставте на невеликий вогонь. Доведіть суміш до кипіння і кип'ятіть приблизно 30 хвилин. Остудіть і відкиньте листя і ягоди на сито, злегка натискаючи на них ложкою.
Листяно-ягідну масу після цього можна викинути. У рідину, що залишилася, додайте цукор і лимонну кислоту. Злегка підігрійте, щоб вони розчинилися. В остиглий відвар вливаємо горілку. Проціджуємо напій через кілька шарів марлі. Це позбавить його від можливого осаду, зробивши напій не тільки смачним, але і привабливим на вигляд.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.