Літо триває, а в теплі дні потрібно підживлювати організм продуктами, які багаті на білок і протеїн. Спеціально для наших читачів ми знайшли чудовий рецепт курки в кисло-солодкому соусі.
Для того щоб приготувати соковиту курочку нам знадобиться не так багато інгредієнтів, як може здатися на перший погляд і всього година часу (максимум). Про цей рецепті стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Антихрючево".
Інгредієнти на 4 порції: півкілограма курячого філе, посолити за смаком, перець за смаком, ½ склянки кукурудзяного крохмалю (60 р.) 2 збиті яйця; масло, щоб обсмажити.
Соус:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
-1 столова ложка масла
-½ столової ложки часнику, подрібненого
-1 болгарський перець, нарізаний кубиками
-¾ склянки яблучного оцту (180 мл)
-1 столова ложка соєвого соусу
-¼ склянки кетчупу (55 р.)
-½ склянки цукру (100 г)
Для прикраси страви: лук-шалот дрібно нарізаний і кунжут.
Спосіб приготування:
1. Приправити курку сіллю і перцем. Посипати кукурудзяним крохмалем, вмочити у збите яйце.
2. Обсмажити до золотистого кольору і хрусткої скориночки.
3. У великій сковороді розігріти олію і обсмажити часник до появи аромату.
4. Додайте болгарський перець, оцет, соєвий соус, кетчуп і цукор. Довести до кипіння.
5. Коли соус загусне, додайте смажену курку.
6. Прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею і кунжутом. Подавати з рисом.
Ось і все, ароматна, золотиста курочка в кисло-солодкому соусі готова, смачного.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, печериці-гриль з сиром і часником замінять шашлик, вегетаріанське блюдо - пальчики оближеш.
Як повідомляв Знай.uа закінчився хліб — спечи в мікрохвильовці: "ледачий" рецепт врятує ваші бутерброди.
Знай.uа писав, такий фастфуд вам дозволить навіть тренер - основа для піци з цвітної капусти.