Як відомо, самим популярним гарніром до барбекю та шашликів вважається маринована цибуля. Оптимальний баланс кислоти та солодощі, апетитний хрускіт і абсолютна відсутність характерної гіркоти робить таку закуску незамінною до виразних за смаком шматочків м'яса. Для читачів підготували унікальний рецепт маринованої цибулі, яка ідеально підійде до шашлику, салату та просто до хліба, пише Telegram-канал Кухня по-чоловічому.
Інгредієнти:
- цибулина – 4-5 шт.;
- часник – 2-3 зубчики;
- оцет – 2-3 ст. л.;
- рослинна олія – 5 ст. л.;
- caxap – 2-3 ч. л.;
- лавровий лист – за смаком;
- перець чорний – за смаком;
- суха зелень петрушки й ĸpіпу – за смаком;
- сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Спочатку цибулю очистити від лушпиння, нарізати кільцями або півкільцями.
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
2. Потім нарізану цибулю складаємо в гламурний посуд. Додаємо суху зелень, лавровий лист, цукор перець і сіль. Заливаємо все оцтом і гарненько перемішуємо.
3. Розігріти сковороду на плиті, засипати туди часник і обсмажити до золотистого кольору з усіх сторін.
4. Далі залити цибулю киплячим маслом, щоб збити гіркоту. Потім прибираємо часник з лука (можна залишити за смаком) і гарненько перемішуємо.
5. Готову мариновану цибулю перекладаємо в будь-який зручний посуд і зберігаємо в холодильнику.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати сливовий пиріг.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт абрикосового джему на зиму.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати запіканку з баклажану.