На каналі СТБ стартує кулінарне шоу "Звана вечеря", в якому яскраві і епатажні герої будуть ходити один до одного в гості, пробувати коронні страви та оцінювати гостинність суперників, щоб за підсумком визначити переможця.
Прем'єра програми відбудеться в суботу, 25 липня о 19:00. Напередодні першого випуску ведуча програми "Вікна-новини" і ток-шоу "Таємниці ДНК" Тетяна Висоцька поділилася рецептом свого улюбленого блюда.
Тетяна зізнається, що їй складно вибрати одне блюдо-фаворит . Але, за словами ведучої, це точно має бути щось з духовки - наприклад, буженина або запечена картопля з відбивними.
Рецептом останнього Тетяна Висоцька поділилася з гладчами.
"Моя мама називає цю страву "Дипломат". Видно, в Союзі такі назви додавали ваги", - посміхаючись, говорять Тетяна.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Спосіб приготування
Відбити свинину або курятину, поперчити, посолити, скропити лимоном.
На змащене деко викласти цибулю кружечками, зверху м'ясо, а на нього - тонкими кружечками нарізану картоплю. Розкласти в формі віяла, щоб закрити все деко.
Перчимо-солимо, трохи змащуємо майонезом, відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.
За 15 хвилин до вимкнення натерти сир для рум'яної скоринки.
Аромат буде стояти запаморочливий, гарантує Тетяна. І без добавки теж не обійдеться!
У прийомі гостей вжливі деталі, вважає ведуча.
"Гості у нас бувають нечасто, а от сімейні вечері регулярно. Без їжі немає вечері, а без атмосфери їжа не смачна. Думаю, обрати насправді важко, та і не треба, краще поєднати і посилити ефект. В усякому разі, важливі деталі – як в їжі, так і в прийомі", - ділиться Тетяна.