Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився черговим рецептом. Кулінар показав, як приготувати панкейки з лисичками та кабачком. Відповідний допис та детальний відеорецепт з'явився на його сторінці в Instagram.
"Дуже простий та швидкий рецепт. Ідеальний сніданок для всієї родини. А головне, що я використовую мінімум борошна, а отже, страва дуже дієтична. Зберігайте та готуйте, коли зранку мало часу.", - написав суддя "МастерШеф".
Складові:
- Жовтий кабачок - 1 шт.
- Лисички - 300 г (свіжі або заморожені)
- Цибуля шалот - 1 шт.
- Зелена цибуля (2 пера)
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 шт.
- Борошно - 60 г
- Сіль - 1 ч. л.
- Чорний перець за смаком
Приготування:
Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт
Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого
Доплати за стаж у 2025 році: хто з пенсіонерів потрапив до "списків" на підвищення
Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати
Промийте і просушіть лисички, дрібно наріжте, кабачок натріть на тертці і блендером подрібніть з цибулею і часником. Збийте яйця, додайте сіль, перець і борошно. Додайте суміш кабачка і грибів, добре перемішайте.
Смажте панкейки на розігрітій олії по 4 хвилини з кожного боку. Після приготування страву прикрасіть томатами черрі, зеленою цибулею і сметаною.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.