Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився черговим рецептом. Кулінар показав, як приготувати панкейки з лисичками та кабачком. Відповідний допис та детальний відеорецепт з'явився на його сторінці в Instagram.

"Дуже простий та швидкий рецепт. Ідеальний сніданок для всієї родини. А головне, що я використовую мінімум борошна, а отже, страва дуже дієтична. Зберігайте та готуйте, коли зранку мало часу.", - написав суддя "МастерШеф". Ектор Хіменез-Браво

Панкейки з лисичками і кабачком, фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/

Складові:

  • Жовтий кабачок - 1 шт.
  • Лисички - 300 г (свіжі або заморожені)
  • Цибуля шалот - 1 шт.
  • Зелена цибуля (2 пера)
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 1 шт.
  • Борошно - 60 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Чорний перець за смаком

Приготування:

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Промийте і просушіть лисички, дрібно наріжте, кабачок натріть на тертці і блендером подрібніть з цибулею і часником. Збийте яйця, додайте сіль, перець і борошно. Додайте суміш кабачка і грибів, добре перемішайте.

Смажте панкейки на розігрітій олії по 4 хвилини з кожного боку. Після приготування страву прикрасіть томатами черрі, зеленою цибулею і сметаною.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.