Один з найпростіших рецептів приготування баклажанів — це смаження з часником. Щобільше, їх можна навіть заготовляти на зиму. Приготуйте баклажани, нарізані кружальцями і обсмажені, з приправою з часнику, зелені і солі — і у вас вийде неймовірно смачна закуска.
Простий рецепт баклажанів з часником пропонує Телеграм-канал "Дневник дачника". Приготувавши їх влітку, а відкривши взимку, ви отримаєте велике задоволення від аромату і смаку гостреньких баклажанів. Така закуска відмінно доповнить будь-який гарнір.
Інгредієнти:
- 5 кг баклажанів
- 0,5 літра олії
- 500 г солі
- 150 г часнику
- зелень за бажанням
Для маринаду:
Російські окупанти готують висадку в обласному центрі: людей попередили про нову загрозу
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Заблокують картку і оштрафують: скільки разів на місяць можна переказувати кошти
- 5 літрів води
- 200 г оцту 9%
Приготування:
Баклажани нарізати кружальцями і засипати сіллю, перемішати. Залишити їх на годину. Після цього баклажани потрібно ретельно промити.
Тепер покладіть баклажани в киплячий маринад і варить їх 7-10 хвилин. Після цього відвар злийте. У гарячі баклажани відразу додайте рослинну олію і дрібно нарізаний часник та зелень.
Ретельно перемішайте і розкладіть по стерилізованих банках. Закатайте, переверніть банки, укутайте у тепле покривало і залиште так до повного охолодження.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Домашні вареники з сиром традиційно відносять до української кухні, їх готують не лише з сирною начинкою, але і з картоплею, капустою або вишнею. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.
Також Знай.uа" писав, хрусткі кабачки в духовці без олії — рецепт, після якого ви полюбите цей овоч ще більше. Пропонуємо простий рецепт, який стане ще однією вагомою причиною полюбити цей овоч. Кабачки виходять дуже смачними, хрусткими і ароматними. Щобільше, ця страва не лише смачна, а ще й корисна.