Настав час сезонних овочів. Саме влітку потрібно "заряджати" свій організм вітамінами на весь рік. У цьому можуть допомогти смачні страви зі свіжих молодих продуктів з грядки.

Соковите овочеве рагу з грибами з приготування займе не більш півгодини, а смачна страва стане прекрасним варіантом для обіду або вечері для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Печериці - 1 стакан
  • Телятина - 280 г
  • Оливкова олія - 2 ч. л.
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори консервовані, без соку - 2 склянки
  • Оцет винний - 2 ст. л.
  • Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Приготування:

Цибулю порізати дрібно, часник подрібнити, гриби порізати на скибочки. Телятину порізати смужками.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

У глибокій сковорідці потрібно розігріти олію і обсмажити у ньому цибулю, гриби і часник протягом 5 хвилин.

В обсмажену цибулю з грибами додати смужки телятини, додати вогню і обсмажувати ще протягом 5 хвилин. Туди ж додати помідори, винний оцет, гірчицю, сіль і перець.

Грибне рагу можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак. Зазначимо, що цікавим поєднанням буде подати рагу з диким рисом. Приємного апетиту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вершкова запіканка з літніми ягодами, ніжний і романтичний десерт, який дуже легко готувати.

Як повідомляв Знай. ua, качани кукурудзи з сиром і зеленню, простий спосіб зробити всім відоме блюдо ще смачніше.

Також Знай. ua писав, що домашній пломбір врятує від спеки - готуємо морозиво з глазур'ю на своїй кухні.