Настав час сезонних овочів. Саме влітку потрібно "заряджати" свій організм вітамінами на весь рік. У цьому можуть допомогти смачні страви зі свіжих молодих продуктів з грядки.
Соковите овочеве рагу з грибами з приготування займе не більш півгодини, а смачна страва стане прекрасним варіантом для обіду або вечері для всієї родини.
Інгредієнти:
- Печериці - 1 стакан
- Телятина - 280 г
- Оливкова олія - 2 ч. л.
- Часник - 1 зубчик
- Помідори консервовані, без соку - 2 склянки
- Оцет винний - 2 ст. л.
- Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
- Сіль - за смаком
- Перець - за смаком
Приготування:
Цибулю порізати дрібно, часник подрібнити, гриби порізати на скибочки. Телятину порізати смужками.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
У глибокій сковорідці потрібно розігріти олію і обсмажити у ньому цибулю, гриби і часник протягом 5 хвилин.
В обсмажену цибулю з грибами додати смужки телятини, додати вогню і обсмажувати ще протягом 5 хвилин. Туди ж додати помідори, винний оцет, гірчицю, сіль і перець.
Грибне рагу можна подавати з будь-яким гарніром на ваш смак. Зазначимо, що цікавим поєднанням буде подати рагу з диким рисом. Приємного апетиту.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вершкова запіканка з літніми ягодами, ніжний і романтичний десерт, який дуже легко готувати.
Як повідомляв Знай. ua, качани кукурудзи з сиром і зеленню, простий спосіб зробити всім відоме блюдо ще смачніше.
Також Знай. ua писав, що домашній пломбір врятує від спеки - готуємо морозиво з глазур'ю на своїй кухні.