Яловичина, приготована за цим рецептом, буквально тане у роті. А секрет її приготування простий: головне — вибрати гарне м'ясо та правильний посуд для тушкування. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим. На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Інгредієнти:
- 800 г яловичини
- 2 болгарських перці
- 1 середня цибулина
- 250 мл бульйону або води
- 2 чайні ложки натертого часнику
- 1 жменю нарізаної петрушки
- 2 чайної ложки солі
- 1 чайна ложка чорного перцю
- 1 чайна ложка гострого соусу Шрірача
- 125 мл води
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Яловиче м'ясо нарізати тонко та обсмажити до золотистої скоринки, викласти на тарілку. На сковорідку покласти нарізаний болгарський перець. Посипати сіллю, перцем і додати часник. Повернути м'ясо назад у сковорідку.
Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці
Продається на ринках та магазинах: в Україні з'явився на прилавках смертельно небезпечний продукт
Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Ƃульон змішати c соусом Шрірача та долити у сковороду. Посолити. Крохмаль розвести у воді. Долити 1 черпак бульйону в якому тушкується м'ясо. Довести до кипіння і варити 2 хвилини. Долити соус до м'яса. Посипати дрібно нарізаною петрушкою, перемішати і подавати.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння