Яловичина, приготована за цим рецептом, буквально тане у роті. А секрет її приготування простий: головне — вибрати гарне м'ясо та правильний посуд для тушкування. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим. На гарнір можна приготувати картоплю або рис.

Інгредієнти:

  • 800 г яловичини
  • 2 болгарських перці
  • 1 середня цибулина
  • 250 мл бульйону або води
  • 2 чайні ложки натертого часнику
  • 1 жменю нарізаної петрушки
  • 2 чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка чорного перцю
  • 1 чайна ложка гострого соусу Шрірача
  • 125 мл води
  • 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю

Яловичина з болгарським перцем, скріншот: YouTube

Приготування:

Яловиче м'ясо нарізати тонко та обсмажити до золотистої скоринки, викласти на тарілку. На сковорідку покласти нарізаний болгарський перець. Посипати сіллю, перцем і додати часник. Повернути м'ясо назад у сковорідку.

Популярні новини зараз

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО

Показати ще

Ƃульон змішати c соусом Шрірача та долити у сковороду. Посолити. Крохмаль розвести у воді. Долити 1 черпак бульйону в якому тушкується м'ясо. Довести до кипіння і варити 2 хвилини. Долити соус до м'яса. Посипати дрібно нарізаною петрушкою, перемішати і подавати.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння