Вінегрет з оселедцем — смачна святкова страва, яку можна подати на обід або вечерю. Оселедець можна нарізати дрібним кубиком і з'єднати з іншими інгредієнтами або викласти скибочки риби поверх салату. Оселедець найкраще брати слабосолоний та жирний. Рецепт салату пропонує Телеграм-канал "Real Food".
Складові:
- 1 оселедець
- 2 великі буряки
- 1-2 моркви
- 2 картоплі
- 200 г квашеної капусти
- 200 г маринованих огірків
- 1 цибулина
- зелень
Заправка:
- 1 ч. л. гірчиці
- 1 ст. л. яблучного або винного оцту
- 5 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець
Приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Овочі краще не варити, а запекти у фользі в духовці попередньо змастивши олією. Таким чином вони збережуть свою соковитість. Також овочі можна окремо заправити маслом і потім змішати, так вони не зафарбуються.
Всі інгредієнти для салату порізати дрібними кубиками і полити попередньо підготовленою заправкою. Перед подачею на стіл прикрасити вінегрет зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння