Хрусткі, мариновані огірки з лимонною кислотою без додавання оцту будуть прекрасною закускою на зиму. Це найлегший і простий рецепт маринованих огірків. Приготовані за цим рецептом огірки ніколи не мутніють і не вибухають. Хрусткі і тверді огірочки чудово підійдуть для салатів або бутербродів.
Такий рецепт маринованих огірків пропонує Телеграм-канал "Дневник" дачника".
Маринад (на 3-хлітрову банку):
- 1.5 л. води
- 4 ч. л. солі
- 8 ч. л. цукру.
Приготування:
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Пенсіонерам виплатять майже 3,5 тисячі допомоги: хто та як може отримати
Хоч бери та влазь у кредити: комунальники готують санкції, які охоплять усіх боржників
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
У стерилізовані банки викладаємо огірки, декілька кілечок гіркого стручкового перцю, кілька горошин запашного перцю, декілька шматочків болгарського перцю, парасольки кропу, листя вишні, смородини, кружечки моркви, часник.
Заливаємо банки з огірками кип'ячою водою, накриваємо кришками. Чекаємо 15-20 хв. Зливаємо воду, знову її кип'ятимо, заливаємо в банки. Чекаємо 15-20 хв. Знову зливаємо воду, ставимо на вогонь і робимо розсіл.
Кип'ятимо маринад 5 хв, заливаємо його в банки і додаємо 1 ч. л. лимонної кислоти (на 3-хлітрову банку). Закатуємо кришками. Перевертаємо баночки та укутуємо їх до остигання.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння