Коктейлі на всю голову - це окремий вид культури. Кольорові, фруктово - ягідні, обов'язково - власного приготування, та завжди - з освіжаючими смаками. Саме те у літню спеку. Тропічна сангрія з шампанського, соками і свіжими фруктами стане головним напоєм на літній вечірці.
Інгредієнти
на 6 порцій
1 склянка полуниці (150 р.), тонко нарізаної скибочками
1 склянку апельсина (200 р.), плюс ще прикраси
1 склянку ананаса (245 р.), дрібно нарізаного
1 чашка персикового шнапсу (240 мл)
2 склянки апельсинової газованої води (480 мл)
1 пляшка шампанського
590 р. апельсинового сорбету
Готуємо
1. У великому глечику змішайте полуницю, часточки апельсина, ананаси, персиковий шнапс і газовану воду. Перемішайте і поставте в холодильник мінімум на 3 години або на ніч.
2. Дістаньте глечик з холодильника і додайте шампанське. Акуратно перемішайте.
3. Помістіть 1-2 маленькі ложки апельсинового сорбету в склянку. Вилийте сангрію поверх сорбету і перемішайте ложкою.
4. Прикрасити скибочкою апельсина.
5. Насолоджуйтесь!
Нові правила мобілізації: жінок просять з'явитись в ТЦК – кого чекають в першу чергу
Пенсіонерам виплатять винагороду за вік: скільки докинуть до пенсії
Дозволили бронювати до 100% працівників: кому більше не загрожує мобілізація
Немає грошей – йди воюй: нардеп закликав змінити систему штрафів від ТЦК
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, насолоджуйся літом, але за кермо не сідай: як приготувати вишукану вишневу наливку.
Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт варення з абрикосів.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати малосольні огірки.