Коктейлі на всю голову - це окремий вид культури. Кольорові, фруктово - ягідні, обов'язково - власного приготування, та завжди - з освіжаючими смаками. Саме те у літню спеку. Тропічна сангрія з шампанського, соками і свіжими фруктами стане головним напоєм на літній вечірці.
Інгредієнти
на 6 порцій
1 склянка полуниці (150 р.), тонко нарізаної скибочками
1 склянку апельсина (200 р.), плюс ще прикраси
1 склянку ананаса (245 р.), дрібно нарізаного
1 чашка персикового шнапсу (240 мл)
2 склянки апельсинової газованої води (480 мл)
1 пляшка шампанського
590 р. апельсинового сорбету
Готуємо
1. У великому глечику змішайте полуницю, часточки апельсина, ананаси, персиковий шнапс і газовану воду. Перемішайте і поставте в холодильник мінімум на 3 години або на ніч.
2. Дістаньте глечик з холодильника і додайте шампанське. Акуратно перемішайте.
3. Помістіть 1-2 маленькі ложки апельсинового сорбету в склянку. Вилийте сангрію поверх сорбету і перемішайте ложкою.
4. Прикрасити скибочкою апельсина.
5. Насолоджуйтесь!
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, насолоджуйся літом, але за кермо не сідай: як приготувати вишукану вишневу наливку.
Як повідомляв портал "Знай.uа", для читачів підготували рецепт варення з абрикосів.
Також "Знай.uа" писав, як приготувати малосольні огірки.