Прості речі часом виявляються набагато складніші, аніж здаються. З сирниками та ж історія. Звичайно, для досвідчених господинь це блюдо настільки звично, що і говорити про це не слід. Але, як виявилося, приготування смачних сирників справа не така вже й проста і у багатьох викликає складності.
А відтак, демонструємо вам рецепт смачних сирників, які готуються вкрай просто та викличуть неабиякий резонанс серед гостей, адже підкорять їх своїм смаком та ніжністю.
Інгредієнти:
- 500 грамів сиру;
- 2 столові ложки цукру;
- 1 яйце;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- борошно;
- соняшникова олія для смаження.
Приготування:
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
1. У сир розбити яйце, всипати цукор і добре перемішати.
2. Борошно змішати з розпушувачем і додати в сир. Все добре перемішати.
3. З отриманого тіста мокрими руками формуємо невеликі кульки. Кожну перед смаженням обвалюють в борошні.
4. У глибоку сковороду або казан, наливаємо велику кількість масла (стільки, щоб наші сирники плавали в маслі). Обсмажуємо наші сирники з усіх боків до золотистого кольору.
5. Викладаємо на блюдо з паперовою серветкою на дні (для того, щоб серветка ввібрала в себе надлишки масла). І посипаємо цукровою пудрою. Подаємо зі сметаною.
Смачного!
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння