Випічка - справа нелегка, інколи вона потребує титанічної точності і впертості: саме тому багато людей боїться готувати десерти власноруч. Приміром, торт “Наполеон” - ніжний, хрумкий і неймовірно марудний смаколик, після якого не хочеться пекти нічого ще цілий рік. Проте, це не означає, що потрібно бігти до крамниці по фабричні солодощі - сьогодні Інтернет пропонує багато легких і простих рецептів, які можна зробити лівою ногою за двадцять хвилин.

Пропонуємо вам варіант заміни “Наполеона” за рецептом блогерки Тетяни Сайгіної:

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • цукор 100-150 г
  • ванільний цукор - 1 пакетик
  • борошно 3 ст.л.
  • сметана (20-30% жирності) - 500 г
  • вершкове масло 150 г
  • печиво “вушка” 500 г

Приготування торта, скріншот Instagram

Хід приготування:

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще
  • до сотейника покладіть яйця, цукор, ванільний цукор, борошно і сметану;
  • поставте на вогонь і постійно помішуйте до загустіння;
  • як тільки крем загус, знімайте з вогню і кладіть у нього вершкове масло;
  • ретельно перемішуйте до повного розчинення масла;
  • крем готовий, найскладніший етап завершено;
  • на дно форми 20-22 см розподіліть трохи крему, викладіть печиво “вушка” і рясно полийте кремом;
  • повторюйте кожен шар;
  • зверху прикрасьте перемеленими “вушками”;
  • ховаєте торт в холодильник на ніч.

За годину до подачі дістаньте торт з холодильника! Смачного!


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для смачного пікніка: швидкий рецепт шашлику ″картопля в беконі″

Як повідомляв портал Знай.ua, секрети приготування ідеальних сирників

Також "Знай.ua" писав, як приготувати смачний гаспачо.