Випічка - справа нелегка, інколи вона потребує титанічної точності і впертості: саме тому багато людей боїться готувати десерти власноруч. Приміром, торт “Наполеон” - ніжний, хрумкий і неймовірно марудний смаколик, після якого не хочеться пекти нічого ще цілий рік. Проте, це не означає, що потрібно бігти до крамниці по фабричні солодощі - сьогодні Інтернет пропонує багато легких і простих рецептів, які можна зробити лівою ногою за двадцять хвилин.
Пропонуємо вам варіант заміни “Наполеона” за рецептом блогерки Тетяни Сайгіної:
Інгредієнти:
- 3 яйця
- цукор 100-150 г
- ванільний цукор - 1 пакетик
- борошно 3 ст.л.
- сметана (20-30% жирності) - 500 г
- вершкове масло 150 г
- печиво “вушка” 500 г
Хід приготування:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- до сотейника покладіть яйця, цукор, ванільний цукор, борошно і сметану;
- поставте на вогонь і постійно помішуйте до загустіння;
- як тільки крем загус, знімайте з вогню і кладіть у нього вершкове масло;
- ретельно перемішуйте до повного розчинення масла;
- крем готовий, найскладніший етап завершено;
- на дно форми 20-22 см розподіліть трохи крему, викладіть печиво “вушка” і рясно полийте кремом;
- повторюйте кожен шар;
- зверху прикрасьте перемеленими “вушками”;
- ховаєте торт в холодильник на ніч.
За годину до подачі дістаньте торт з холодильника! Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, для смачного пікніка: швидкий рецепт шашлику ″картопля в беконі″
Як повідомляв портал Знай.ua, секрети приготування ідеальних сирників
Також "Знай.ua" писав, як приготувати смачний гаспачо.