Капустяники з фаршем по-домашньому готуються досить просто і швидко. Крім того, страва виходить неймовірно соковитою і смачною. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів, капустяники важко відрізнити від справжніх класичних м'ясних котлет.
Оригінальним рецептом апетитних капустяників з фаршем по-домашньому ділиться видання "Важно знать". Подавати капустяні котлети можна разом з улюбленим гарніром. До цієї страви відмінно підійде свіжий салат з сезонних овочів.
Інгредієнти:
- 500 г молодої або звичайної капусти
- 600 г фаршу
- 1 яйце
- 2 цибулини
- 1 ч. л. солі
- 2–4 ст. л. пшеничного борошна
- чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Капусту і цибулю помити і порізати невеликими шматками. Далі перемолоти їх за допомогою м'ясорубки або блендера. Капустяний фарш змішайте з м'ясним. Додай яйце, сіль і чорний перець, а також улюблені спеції. Ретельно перемішайте масу до однорідного стану та сформуйте котлети з отриманого фаршу. Обкачайте котлети в борошні.
Добре розігрійте сковорідку з соняшниковою олією та обсмажте котлети на маленькому вогні під кришкою. Достатньо буде 5 хвилин з кожного боку. Щоб котлети точно були готовими можна додатково помістити їх у форму для випікання, накрити фольгою і відправити в духовку. Попередньо налийте у форму 2 ст. л. води. Тримайте їх у духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння