Шинкування капусти - справа дуже відповідальна. Господині та господарі ледь не роками вдосконалюють свою майстерність у цьому ремеслі.Але навіть дуже досвідченим людям інколи складно отримати шматочки капусти однакового невеликого розміру.
Про шинковку капусти Знай.ua розповідає на основі матеріалу ресурсу "ВажноЗнать".
Нарізка капусти ножем залишає шматочки занадто великого розміру. Якщо ж спробувати подрібнити її у блендері - ви "вичавите" з овочу сік.
Спеціальна шинковка для капусти (мандолина) - досить непоганий варіант, але й у нього є недолік: шматки виходять доволі великими, що підійде не на кожну страву.
Пенсіонерам виплатять винагороду за вік: скільки докинуть до пенсії
Окрім пільг та субсидій: українці отримають нову допомогу
Чи можна показати ТЦК квиток із "Резерв+" замість паперового
Повістка поштою не матиме юридичної сили: адвокат підказав, як захистити себе перед ТЦК
Однак можна спробувати й інший метод. Розріжте капусту на 3-4 частини і натріть на звичайну велику тертку. На це у вас піде від сили хвилин 5. Шматочки овочу будуть однакового невеликого розміру, а сік залишиться всередині.
Так можна швидко приготувати гарний салат або котлети з капусти. Проста і доступна методика підходить майже для будь-якої страви.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Беру капустину, пару картоплин - і погнали! Простий рецепт капустяної запіканки на сковороді.
Як повідомляв портал Знай.ua, Ви більше не захочете квасити капусту по-іншому — ідеальний рецепт для заготівлі на зиму.
Також Знай.ua писав, що Гусінь на зеленому листі — як без хімії врятувати капусту від шкідників.