Страви в горщиках - класична страва української кухні, яка чудово підходить до святкового столу. Однак не гірше ніж українці цю техніку опанували білоруси, в яких однією з традиційних наїдків є жаренка. Головна її деталь, яка помітна вже в назві - той факт, що всі інгредієнти попередньо обсмажують, і вже тоді кладуть у горщика.
Рецепт жаренки Знай.ua розповідає на основі матеріалу SoVkusom.
Інгредієнти (на 4 порції)
Картопля 8 шт.
Яловичина 300 г
Пенсіонерам підвищать пенсії: у кого поважчають гаманці
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Навіть ТЦК не зацікавить: які хвороби звільняють від мобілізації
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу
Сушені гриби 40 г
Цибуля 1 шт.
Морква 1 шт.
Сметана 2 ст. л.
Томатний соус 1 ст. л.
Приготування
Почистьте овочі. Замочіть сухі гриби на декілька годин. Після промийте їх і відваріть. Відвар не виливайте - він ще знадобиться.
М'ясо наріжте великими кубиками. Овочі теж наріжте кубиками. Окремо обсмажте кожен продукт на рослинній олії. Наріжте гриби. Їх також потрібно обсмажити.
Візьміть порційні горщики. Складіть всі продукти усередину, у кожен горщик додайте грибний бульйон, томатний соус, борошно і сметану, а також сіль і перець.
Поставте горщики в розігріту до 180 ° С духовку. Запікайте до готовності.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, унікальний рецепт м'яса, що зуміє підкорити серце будь-якого чоловіка.
Як повідомляв Знай. ua, як приготувати смачний джерело вітамінів в суп, піцу, салат або картоплю.
Також Знай. ua писав, що бабусин рецепт, за який взимку ви скажете "спасибі".