Ведуча Нового каналу та передачі "Ревізор" Юлія Панкова розповіла про те, як визначити самі здорові і гарні кабачки.
"Будинку кабачки зберігайте в холодильнику, – каже Юля. – Складіть їх у поліетиленовий пакет з дірочками, щоб могли дихати. Так вони пролежать до 20 днів. Мийте їх тільки перед приготуванням".
Отже, вибираємо правильні кабачки за наступними критеріями:
1. З тріщинами, плямами і жорсткою шкіркою – такий кабачок хворий.
Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу
Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон
Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима
Не бери слухавку: шахраї дзвонять саме із цих номерів - і ти вже в їхній пастці
2. Уникайте овочів з чищенными боками – так продавці намагаються приховати бактеріальну гниль.
3. З блискучою шкіркою, плямами від сонечка, висохлим хвостиком – небезпечний кабачок, тому що з нітратами. Від надлишку нітратів плодоніжка швидко засихає, навіть коли знаходиться на кущі. Тому перед вживанням необхідно відрізати частину плода у хвостики.
4. Кабачки треба вибирати молоді і невеликі. Краще брати завдовжки 7-16 див.
5. Якщо хочете, щоб овочі пролежали довше, вибирайте з плодоніжкою не менше п'яти сантиметрів.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася улюбленим рецептом салату.
Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова поділилася швидкими рецептами брускет для пікніка.
Також Знай. ua писав, про легкий салат, який додасть вам радості під час дієти.