Ви колись чули про голубці з картоплею? І не намагайтеся згадати якусь дивну страву, у якій начинкою голубців виступає картопля - мова зовсім не про це, а про дуже смачне поєднання звичайних голубців з картоплею.
Не вірите? Тоді слухайте цей рецепт, яким Знай.ua ділиться на основі матеріалу Важно Знать.
Інгредієнти
2 капустини
50 г оцту
Гороскоп на сьогодні, 24 квітня: день перевірок, розчарувань і несподіваних поворотів
Готуйтесь до заморозків: що готує прогноз погоди до кінця тижня
Контролери ходитимуть по квартирах після 16:00: не ховайтеся – інакше платіжка здивує
Українцям роздадуть майже по 11 тисяч гривень: хто у списках на виплати
500 г вареного рису
300 г свинячого фаршу
4 цибулини
2 моркви
1 яйце
1 ст. л. солі
перець за смаком
4 ст. л. томатної пасти
1 стакан молока
100 г майонезу
Приготування
Готуємо капусту, опускаємо її в окріп. Додаємо до води 50 г оцту, щоб пом'якшити листя. Варимо на слабкому вогні 7-10 хвилин.
Поки качан вариться, приступимо до зажарки. Для цього нам знадобиться 2 великі цибулини і 1 терта морква. Спочатку доводимо до золотистої скоринки цибулю, потім додаємо моркву і ще трохи олії.
Для начинки змішуємо в великій посудині варений рис, фарш, 2 нарізані цибуниі, 1 терту моркву, зажарку, 2 яйця, сіль і перець. Має вийти однорідна клейка маса.
Закручуємо голубці звичним способом.
У центр великого чавуна кладемо нарізану кубиками картоплю, а голубці викладаємо навколо неї. Чим вище будуть ставати бортики з голубцями, тим більше потрібно підсипати в центр картопля.
Щоб зробити соус, підготуйте 500 мл води. Додайте до неї 1 стакан молока і 4 столові ложки томатної пасти, перемішайте і полийте сумішшю голубці. Соус не має повністю покривати голубці.
Тепер можна ставити посудину в розігріту духовку до 200 градусів приблизно на 1 годину.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля