Окрошка - це традиційна російська страва, яка полюбилася багатьом українцям. Серед людей йдуть чисельні дебати, що саме має служити основою цього холодного супу, однак історики переконані - саме квас був первісною основою у страві. Цей рецепт дуже простий, зробити цю літню страву зможе навіть дитина.
Інгредієнти:
- Квас хлібний 1 л
- Картопля 300 г
- Варена ковбаса 200 г
- Яйце куряче 2 штуки
- Редис 150 г
- Зелень за смаком
- Сметана 300 г
- Огірки 200 г
- Сіль за смаком
Приготування
1. Картоплю відварити до готовності. Остудити, почистити. Нарізати кубиками.
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Друг засунув фен туди, куди не треба: жарт закінчився загибеллю та втратою стосунків
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
2. Ковбасу нарізати кубиками. Яйця нарізати кубиками. Редис тонко нарізати. Огірки нарізати кубиками. Зелень дрібно нарізати.
3. Змішати картоплю, ковбасу, яйця, редис, огірки. Посолити, поперчити. Викласти в тарілки.
4. Залити квасом, посипати зеленню. Подавати охолодженої зі сметаною.
Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Окрошка корисна для здоров'я.
Як повідомляв портал Знай.ua, Желе буває не лише фруктовим, французький рецепт бланманже вразить близьких і гостей.
Також Знай.ua писав, що Домашню ковбасу можна приготувати без кишок, здивуйте близьких оригінальним делікатесом.